Vill bara vara hemma !

typ så - kul har jag just nu ....Sitter i bilen och bara väntar på att tiden ska gå! Herregud resan hit tycker jag gick så mycket snabbare. Nu är de snökaos också så kommer ta typ 10 timmar totalt SATANS roligt ! eller?
jaa ehm vad ska jag säga....Kan ju säga ännu en gång att jag saknar min Lisa fisa !! Lika bra jag säger det eftersom HON ALDRIG säger de till mig. hahaha... måste vara dålig vän.
Sen saknar jag verkligen Erika yasse och Alize otroligt mycket. Mina söta små solstrålar. Och Alize som varit bortrest i 2 veckor !!! Men det är ju så att jag har en sån tur att få träffa dom alla när jag komemr hem :) JIPPI !!


 helt enkelt för snygg för att visas på bild ;)


sköönt ! :)

Ny duschad och ny rakade ben, Herregud man eller jag orkar inte med sånt att raka benen när man ändå inte träffar sin pojkvän men imorogn är de ju dags höhö så var ju tvungen. Haha nej men skönt var de, känner mig så mycket fräschare med ny rakade ben :) Nu ser jag att det är Harry potter på TV så ska nog hänga där ett tag :)
Puss
Förblir nog denna pussiga min på varje bild, mina hamster kinder är inte att leka med :)

kan de bara bli söndag !

Fan vad ni undrar om jag varit otrogen eller hållit på med någon annan, om ni vill att jag ska berätta vad de är kan ni ju börja med att stå för vilka ni är ! haha!!


Nej iallafall, kom nyss in åkt skidor typ hela dagen, FAN vilken träningsverk jag fått haha. Längtar så mycket tills imorgon så det är helt sjuuukt !
Min plan är då att vara uppe hela natten idag så jag kan sova i bilen imorogn så bilresan går snabbare! :D
och så här otroligt snygg är jag i underställ och en heldag i skidbacken, MJAOU :)

svinkallt

Man tycker de är kallt hemma, men nope tro mig det är sån sjukt stor skillnad. Gick kanske 50 meter till middagen ( som dock sög) jag fick sjukt ont i mina ben av kylan. Och visst jag hade bara stayups (ingen aning hur de stavas) men ändå hur jävla kallt kan de bli egentligen SJUKT vilken kyla de är här. Men men då tycker man väl de är varmt när man kommer hem :)
Ligger just nu och kollar på film med familjen och bara väntar på att få åka skidor imorogn grymt myysigt :) Sista dagen ....men nej inte ett dugg ledsen för de för de betyder att när som helst får jag träffa min älskling :) JIPPI !



SNYGG TJEJ , utan bh haha . tacka gudarna att någon uppfan bröshållaren :)


julbord

Nej dags att fixa de sista sen tar vi och går ner och äter julbord, trots att jag är proppmätt efter lunchen.
Men men, JUSTE de är helt sjukt inte imorgon men i övermorgon får jag träffa JOHAN!! OM jag är glad :)
jiiiihuuu !!! Dagen imorgon kommer ta död på mig de vet jag men det blir att åka skidor hela dagen lägga sig och sen raka vägen hem till min älskling !!! GRYMT :)
Vit hals? nej inte alls :D

något ni nog inte kommer få se igen...

mig i klänning, haha FY vad jag hatar att ha på mig klänning. Jag tror det var meningen att jag skulle bli kille egentligen haha :)
haha bättre bild hinner jag inte med
Nej såhär kan jag inte se ut, dax att börja piffa kan nog visa resultat sen höhö :)
Godjul alla fina :)

piss jul

JÄVLA HOR LIFTAR ! SÅ KALLT SÅ DOM FRYSER FAST !!! AHHHH


sömntabletter ja tack !

Otroligt glad tjej...
Kan inte sova, för mycket i huvudet.
Fan för de här..!!!! JAG ORKAR INTE !!

bilder

igår:




Idag:










tar för lång tid orkar inte ladda upp mer !


mys

Sitter nyduschad och äter morrötter, gurka och dipp hur gott som helst. Har precis varit och rullat mig i snön ihen med låtsas mamma den här gången, skönt att vi har en bastu iallafall :)





snyygg.. elleR?
Tänkte slänga in lite bilder från dagen i kommande inlägg:)


somnar snart

snygg man är....


trött cheeyy, ska nog ta och sova ett tag och logga in på datan vid 6 för att hoppas på att johan är inne då:)

puss


äcklad

Att man blir äcklad av sig själv är nog inte världens bästa känsla. Jag vill inte ens se mig själv i spegeln. Ibland förstår jag inte vad fan jag håller på med, hur dum får man vara egentligen. Att såra någon man älskar är det sista man ska göra. Men jag lyckades som vanligt. Jag lyckas alltid va den elaka. Fan. Är det för jag vill få bekräftat att jag är älskad av den personen, kolla om den bryr sig komma om den verklgen tycker om mig? Jag vet inte med något jävla fel är de. Men man lär sig av sina misstag så är de, man gör dom och sen aldrig mer. Och det vet jag dethär kommer aldrig någonsin hända igen. Det finns inte ens chans. Du är värd någon bättre än mig och det vet du själv. Jag räcker inte till för dig, men jag förösker ska du veta. Jag förösker bli den där " gulliga tjejen" som du vill ha. Men de är svårare än jag trodde att ändra sin personlighet, men för din skull så gör jag de för jag vill de, jag vill att bara bara du ska älska mig. Jag vill inte ha någon annans kärlek utan bara din! Förlåt för jag inte är som du vill att jag ska vara, men jag ska kämpa ännu mer för att bli den du vill!
Förlåt för jag svikit dig, men jag lovar jag ska gottgöra dig. Jag ska göra allt för att du ska få tillbaka till förtroende för mig, verkligen allt. Jag vet inte vad jag ska säga, jag vill bara att du ska mig förlåta vilket jag vet att du har men förlåta dig själv också. Jag längtar tills jag kommer hem och får se dig, se min mina underbara. Du är det bästa som kunnat  hända mig, jag kommer aldrig hitta någon bättre än dig! Jag vill bara vara me dig hela tiden. Förlåt för de jag gjort jag hatar mig själv. Jag skäms något otroligt mycket ska du veta, jag kommer inte kunna titta i dina ögon utan att skämas. Jag blir äcklad av mig själv, jag hatar de jag gjort. Men jag kunde inte vara tyst, jag behövde vara ärlig mot dig! Jag kan inte ljuga för dig de går inte, jag vill inte göra de heller jag vill bara vara ärlig mot dig. Du betyder så något otroligt mycket så jag vägrar jag vägrar att riskera in att förlora idg igen. Jag har insett vem det är jag vill delas mitt liv med, och honom vägrar jag att förlora ! Jag älskar dig


väldens lyckligaste tjej !!!

Jag tror jag är världens lyckligaste. Har en familj som e så sjukt störda så jag slipper känna mig utan för hehe. En underbar bästavän som bara är bäst på allt. Och så har jag mina otroligt fina pojkvän!! DAMN i:D

miss u

Varit ifrån min bästavän i hmm.. två dagar hehe och jag saknar henne redan jättemycket :( BUHU... men när hon kommer hem på Söndag blir de min födelsedag och nyår som väntar :) Jippi
Saknar dig Fisen !
BIG love too you !

om jag bara kunde...

beskriva min kärlek till dig men orden räcker inte till !
Med ord går det inte att förklara, det går inte att förklara hur otroligt kär jag är. Jag har aldrig sagt "jag älskar dig " efter en månad och verkligen menat de. De är något speciellt med dig, jag vet inte vad men något nej inte något utan massa. Jag vill bara ställa mig bland alla människor i hela världen och skrika hur mycket jag älskar dig. Jag vill bara säga till allt och alla hur lycklig jag är att ha just dig ! Världens lyckligaste tjej, det vet jag det är jag ! Jag vill inte vara med någon annan än dig. När någon annan rör mig blir jag bara äcklad och vill bara ha dig där! Det går inte att beskriva känslan när du tar på mig, det är en sådan himla otrolig känsla. Det går som varma strömmar genom kroppen, jag värms upp så något otroligt inombords. Och när du rör dina läppar vid mina, som du vet själv jag kan inte sluta le. Jag kan inte hålla emot mina läppar. Jag är så glad över att just jag få vara med dig.
Nu när du är borta och saker och ting har hänt, så inser jag bara vilken tur jag har, vilken otroligt jävla tur jag har att just jag av alla människor får vara med dig! Jag tänker varje dag på hur glad jag är, och hur otroligt tacksam jag är över att ha dig. Du är inte bara min pojkvän utan också min bästavän. Jag vet att jag kan prata om allt med dig, jag vet de och jag vet att det bara stannar mellan oss. Sen vet jag att jag är dålig på prata, men det är bara för jag skäms och inte för jag inte litar på dig.
Jag trodde jag aldrig någonsin skulle bli kär igen, jag trodde visst jag kanske blir kär men inte lika som jag var förut. Men nej, du kom och jag vet inte hur jag ska säga mer än att jag är kär på riktigt. Du kom som en ängel, från ingenstans och bara fanns där. Ingen av oss insåg att vi båda fans där, utan vi tillhörde några andra. Men sen möte jag dig i Farsta och du stod där och bara var sådär fin som bara du kan vara, så log du. Jag kommer aldrig glömma leendet du gav mig när jag kom ! jag vill säga till dig varje dag hur mycket du betyder för mig. Och framförallt hur otroligt bra du får mig att må.
Men nej jag ska nog inte sitta här och babla på, jag vill bara få träffa dig. Hålla om dig och aldrig släppa dig. Jag vill bara känna den värmen som bara du kan ge mig, den värmen som jag saknar så otroligt mycket den värmen jag inte har fått känna på 11 dagar det känns seriöst som de har gått ett år minst! Saknar dig så himla mycket, har aldrig saknat någon så mycket som ändå bara varit ifrån mig 11 dagar. Det har aldrig varit så svårt för mig att säga hejdå till någon, jag menar det verkligen aldrig någonsin! Du är speciell, kom ihåg de. I mina ögon är du allt !
Tack för att du står ut med mig, tack för att du delar din kärlek med mig, tack för att du delar ditt liv med mig. Otroligt tack för att du alltid finns för mig, det betyder mer än vad du någonsin kan ana! Jag vill aldrig förlora dig, därför kommer jag göra allt för du aldrig ska lämna mig. Mig blir du inte av med på första taget :) hihi
Jag älskar dig Johan Carlsson av hela mitt hjärta och hela min själ ♥

sliten tjej

Hejhej, somnade i soFfan till sagan om ringen så jag har typ fått min sömn nu. Sitter här i vardagsrummet med elias. Åkt skidor hela dagen, skulle egentligen med ut och åka kvällsåk eftersom det bara är öppet på Onsdagar, men jag ville så gärna prata med Johan så kunde inte slita mig från datan . Sjukt sliten redan efter en dag. Här tror man att man tränat upp benen men icke, fan DÖR av att åka i backarna. Nej blir fan i mig hård träning när man kommer hem! beach 11 för FAN !
Trött tjej ! Varför jag har bikini under tröjan är för att JAG Nicole Rongione rullade i snön !!!!!!! JUPP rulla i snön! Kallt? ohhh ja !!! Hahaha

noppabrynen

Nu ska jag faktiskt noppa mina ögonbryn ordentligt alla som vill veta, och nu fan ska de bli skillnad hoppas jag på. Min låtsas mamma ska hjälpa mig :)
Lisa & Johan närmast hjärtat !
Imorgon blir det att åka skidor hela dagen, FAN vad kul. Och om inte Valle driver så kommer han och hans kompisar haha kan bli kul. Sjukt taggad för att åka i backen :) jiiihuuu !! Trots att det kommer vara mellan -26 och -28 grader så fan bara tutta och köra haha :)

FRAMME !!

ÄNTLIGEN FRAMME !!!!! JIIIIIHUUU !!!!!
haha sitter och leker med pappas nya Macbook Pro data mohahaha :) och pratar med valle i telefon och försöker övertala honom att komma hit till loftsdalen :) !!
Nej dags att sätta sig framför brasan,
myys :)

sitter i bilen

sitter i bilen med datan i knät, tar för jävla lång tid att åka asså guuuuuud !!!!!!


Tänker bara på vilken fin pojkvän jag har.
Är så otoligt glad över att jag har honom.
Man inser verkligen vad man han när han är ifrån än !
Längtar så efter att bara få krama om honom och känna mig sådär trygg !


fotbad

sitter och väntar på pappa och Nicola så vi någon gång kan åka, jag vill bra ut i backen och åka skiiiidor :D
Kör på ett fotbad så länge :)



för mig är du allt <3

blir en "all-nighter" inatt med Snäckan Davar ;)

DAAAAMN !!! sitter och förösker hålla ögonen öppa! Dum som man e kom man på idén att vara uppe hela natten. SÅ korkad ! Jajaj blir att få sova i bilen när vi rör oss mot loftsdalen med familjen :D längtat så sjukt mycket !! Nu jävlar bär det av :D !!!


slumpad bild, från dansuppvisning :)

Jag älskar att somna bredvid dig.
Jag älskar att vakna bredvid dig.
Jag älskar att vara med dig.
Jag älskar ditt leende.
Jag älskar din röst.
Jag älskar din personlighet.
Jag äslkar dig kropp.
Jag älskar hur du tar på mig
Jag älskar hur du tittar på mig.
Jag älskar hur du pratar med mig.
Jag älskar när du kallar mig älskling.
Jag älskar att få känna värmen från din kropp.
Jag älskar dig



Hur mycket jag än skriver elelr säger så kan jag inte beskriva med ord hur otroligt glad jag är att just du är min. Jag är så glad att jag gjorde rätt beslut, jag är så glad över att just jag får vara med dig.
Du är underbar !


Bara för att

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[?] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[/] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga


MYYYS med johanna

Ikväll blir det pulka och mys med Johanna! GUD SÅ JAG SAKNAT MÄNNISKAN ! haha jag veeet borde inte gå ut är sjuk. Men haha nej nu jävlar jipppi :) haha övertaggad  glad man kan bli för att komma ut och åka puuulka :D:D



hahahahahaha va tvungen !
HELT SJUUUUUUUUUKT hur snygg jag är :D

lyckades inte

lyckades inte hålla mig pigg nog att vara ute.. fan
Kul att man sitter hemma ikväll igen dock kom jag nyss hem men ändå varit seg hela kvällen. Längtat som fan till helgen så man slipper tänka på att ens pojkvän super sig PISS full varje DAG så han inte ens hittar hem... KUL! nej själv sitter man hemma som ett emo och ruttnar, för har inte ork till något annat. Jättekul också att ens pojkvän ringt en SÅÅÅ många gånger den här veckan och spc nu när han vet att jag åkt på lunginflamation! ÅH ÄLSKAR ATT HA KILLE !!!!!!!! eller..?
nej riktigt humör, tänker hoppa in i en dusch, blir alltid på bättre humör av de, sätta mig framför tv och mysa med mina hundar ! Godnatt !!

SJUKT JÄVLA SEG DATA !!!!! GÅR INTE ATT LÄGGA IN BILDER AHHHH ! HEJDÅ


har fått nog

Nu tänker jag göra det sista jag boerde göra gå ut i kylan och parta !!!
Trött på att sitta inte !!!! Hej du lungor men nu fan ska jag ut !!! :D
Så får vi se om jag överlever tills imorgon :)


sjuk

hemma från skolan, sjuk ... kul
AHH ska snart till sjukan IGEN ! fan vad trött jag är på det här. Om man kunde skulle jag bara vilja dö för en vecka just nu !!!!!


själv hemma

Precis varit och tränar är helt slut, sen tycker jag de är jättejääätte kul att man får gå en jävla bit från bussen eftersom bussen in till mig ALDRIG går. JAG HATAR SL !
måste säga att jag är sjukt arg, sjuuukt arg för att johan e inte hemma !:(
Saknar min plutt :( ( och jo johan du är en plutt och inte jag)
Skönt att vara hemma själv iallafall, ska knata ner och ta en macka till middag, är aldrig hungrig efter jag tränat... hmm. Sen imorogn blir det iallafall skola,träning och sen julbord med familjen :) Mysigt:)
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen puss på er !



haha, vet inte varför jag gillar den här bilden men cool är den!
Men snälla gode gud, ta mig dit NU !
Jag ber !


saknad

Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag saknar oss !!





mer bilder imorgon,
ny vill jag bara sova.
så därför säger jag godnatt !

jag hatar ...

att du fortfarande finns kvar.
att jag fortfarande bryr mig om dig.
att du aldrig kommer försvinna.
att du alltid kommer finnas kvar.
att minnen med dig aldrig försvinner.
att tanken på dig fortfarande kommer upp.
att jag fortfarande saknar dig.
att jag sitter här och skriver om dig.
att du fortfarande finns i mina drömmar.
jag hatar att jag fortfarande älskar dig  !

Rasmus

Här har vi då min andra pojkvän Rasmus, finns inte Johan finns alltid denna goding att mysa med :)




staden stockholm!

Hejhej, precis varit i stan med familjen. Va inne och köpte en massa skidkläder och skidsaker eftersom vi snart ska iväg och åka skidor. Ska bli riktiogt kul :) Jag har även köpt present till min lillebror och en till mig själv igen höhö :) Orkar inte ta några bilder just nu. Juste vi gick förbi där en bil vart bombad igår, askan låg kvar lite små läskigt faktikst. Nej ska nog hjälpa pappa med maten, måste alltid ha något att göra nu känner jag så jag inte bara sitter och bölar över att Johan åkt iväg. Puss och hej :)



världens bästa pappa !

till lisa

nu har jag försökt lägga in bilder från kvällen med Danny men fan jag får damp ena sekunden funkar det och andra inte !!!!!! ahhhh !! gör det senare !! Nu vet du har föröskt iallafall !!
fick upp några lägger in dom snart ska bara gå ut en snabbis :D


hemligt



nu har jag precis beställt min present till Johan hihi, hoppas han blir glad :)
Han fick ett armand tidigare i en månads present
 och de blev han ju glad över så hoppas på det bästa :)


godmorgon



Godmorgon :) ligger i sängen och vakna precis, har extra täcket bredvid mig som fick va johan inatt hehe. Idag har jag ingen aning om vad som händer riktigt. Men jag vet att jag har NP imorgon i skolan AHHHH fy kommer gå åt helvete.

nej dåligt humör man blir på när man inte får vakna med sin Johan :(
Nu är frukosten klar :) ciao


kan inte somna utan dig



Ligger just nu i Elias säng.. lice va förbi här, trevligt med någon att prata med. Nu är jag iallafall själv och mina finaste älskling sitter på planet och åker bara längre och längre ifrån mig. Tänker på dig hela tiden
Kan verkligen inte somna nu, inte utan honom, och inte att veta att han inte landat ordenkligt, får se m jag åller mig uppe till 7 imorogn bitt då han landar... Töntig man blir haha om man tänker efter. Men det är väl så det ska vara. Ligger iallafall här i sängen är sjukt trött som  kanske syns på bilderna ovan hehe, har tråkigt och vill bara till Johan :(

:(

Usch idag åkte Johan ifrån mig, fan var riktigt jobbigt att säga hejdå faktiskt. Fick både hålla in tårarna och on i magen :( Haha nej vi klarar nog oss det är ju trots allt bara 2 veckor ! Nej inte bara..... :( nej nu ska jag sluta gnälla och visa vad jag fått av mina fina istället :)

När vi precis hade duschat kom han med den här ( han tyckte synd om mig att jag skulle va så blek här hemma )



När vi ska gå ut från badrummet får jag då.....
Och han vet dock att jag inte gillar att få presenter !!




och sen då i bilen påväg till Arlanda kommer min sötaste med den här ...


och ett jättefint hejdå sms.... Min fina :(



Nej snart ska jag ut och möta Alice :) Mys Puss !!!♥

pulka med bror min:)

Tjenispenis, precis varit ute och åkt pulka med min bror så kom låtsas mamma ut oxkså haha brottades satan :) Kul har man med denna familj :) haha. Ja precis kommit in nu iallafall och tagit lite snygga bilder med webben haha :) Bjuder som vanligt på mig själv :)












haha vacker man är :)

SKOLAN

åh guuuuuuuuuuuuuuud, de är ju så tråkigt att blogga !
haha varör jag gör det iallfall vet jag inte ... hmm ska nog sluta !


HAHAHAHAHA, glömmer aldrig !

Ja jag hade orken att lägga ner tid på denna person när man inte längre står ut emd hur "den" ORKAR hålla på ! ÄCKLIGT !


<3

1 Månad idag, du är bäst älskling ♥


Lektion



Dags för att springa in på Matte lektion TRÅKIGT! Sen åker jag och Lisa in mot NK för att filma och inteljuva haha, så ni kanske ser oss där om ni håller hus vid NK om en timme ungefär. Sen blir det att åka och träna :) CIAO


du vet vem du är!

Du ÄCKLAR mig rejält ! Finns ingen människa jag tycker så illa om som dig just nu. Att jag varit i din närhet....FYFAN ÄCKLIGT! Du är VIDRIG och det står jag för att jag tycker !!!


HEEEYY

Heheheh lisa som skriver just nu. Nicole gör kokossnitt. Vi ska egentligen plugga men vi bakar istället, himla busiga är vi! jag är bäst och nicole är väl lite söt. poss

hos johan...igen

hejhej, sitter hemma hos Johan igen och väntar på Lisa. Ledig från skolan idag men ska ändå sätta oss att plugga så jävla bra :) Haha senare kommer Max till bussen så ska jag snickisnacka lite med honom :) Senare blir det att träna och sen åka till pappa....jag saknar faktiskt honom :O hihi
Juste herregud imorgon går jag från 12.15 till 17.45 helt sjuukt !!! Haha jaja sånt är livet, ska inte klaga :) nej ska väl ta mig och hoppa in i en dusch och sätta på mig lite kläder innan fisen kommer :)massor med pussar !



love you girl :)


hos johan

Godmorgon, vaknade upp hos Johan mysigt mysigt:) har precis ätit frukost och ätit en jätte god kaka som hans mamma bakat :) Idag ska jag kanske med in till stan med Johan och hans mamma, sen blir det iallafall att åka hem till Bafrin för att fira hennes Lillasyster, så ska jag vara med att hjälpa till lite:)

Igår så var jag hos Alize och åt middag med Alize och Yasse. Alize hade gjort vääärsta goda maten med efterrätt till oss, UNDERBAR!!!!! Jättemysigt va de.
Just nu sitter jag och lyssnar på när johan och hans mamma viskar om vad han ska köpa till mig, hahaha jättedåliga.
Nej nu ska vi snart hoppa in i duschen puss och heeej :)



my love !

tur att jag har dig

Tur att jag har dig, tack för att du finns, jag älskar dig !


patetiska människaa !!!

haha något som är sjukt,
är fan vissa människor hur dom ORKAR.
Nu säger jag verkligen inte att jag alltid gör rätt, men denna gång följde ag mitt hjärta. Du ditt lilla äckel ren ut sagt, du gör saker och ting bara för att jävlas. Men vet du forsätt med det du gör, för det är bara DU som förlorar på det. jag ska inte säga att jag inte bryr mig för det gör jag. Men något jag vet är att det inte är äkta! så ditt lilla äckliga kräk, ta och försvinn bara, snälla. Sluta föröska vara som alla andra, sluta lek äldre än vad du är. falsk liten äcklig myra är allt jag ser dig som. Så jävla liten, finns ingen annan jag bara har mer lust att bara trampa på och gå vidare. Jag menar jag har ALDRIG någonsin gjort DIG illa men ändå är du den där männsikan mot midag som du är. FÖR du ser vad jag gjort mot de människor jag tyckt mindre om, OMOGET! riktigt omoget, jag har ALDRIG ***** ALDRIG gjort DIG illa (förutom nu) !!!!! Tänk på det istället ! IDIOT!!!





tråkigt att blogga

tycker det har blivit sjukt tråkigt att blogga, men just nu har jag inte så mycket annat att göra .. jo plugga men det är jag så dålig på att komma igång med hehe :) Ska nog kila ner och äta mig lite frukost sen blir det att sätta sig och plugga och sedan mot "jobbet" kul kul. Ska visa bilder vad jag håller på med SÅÅÅÅ TRÅKIGT, men jag behöver typ varje litet öre som jag får :)
Efter jobbet blir det att träffa Alize, riktigt mysigt och sen självklart sova med min underbara. Jag har dock bestämt att jag och Alize ska baka hennes mammas OTROLIGT goda ..."kaka" haha :)



Dags för pluggandet ciao:)

Keep it gangstah

Yo wigga, lisa is in da blööööög. Nickan ligger och poserar i min säng och kliar sig mellan benen, otroligt sexigt. Vi äter chips dip cola och godis. Mmm. Nu har jag inget mer att skriva, kej TJAAAAARRRÅÅÅÅ


MIN FINA!

/LIIIIIIISSSSSSAA

:(



Kommer sakna dig så himla mycket !

Snart åker den jäveln iväg... jag kommer då knarka Lisa och då Anton på köpet:)


förlåt förlåt

jag vet jag vet jag suger på att blogga, men har verkligen aldrig tid hittar på en massa hela tiden. Är de inte skola är de jobb om inte vänner och även pojkvännen herregud. Just nu sitter jag iallafall hemma hos Johan, skulle egentligen jobbat hemifrån idag men tar mig ork och åker till skolan ändå och splear lite duktig:) Under den här lilla tiden har jag hunnit med massa olika grejer:) jag har jobbat,gjort naglar sett harry potter (grät) träffat min syster varit på sjukan cA 3-4 gånger osv. Idag efetr skolan blir det att pka hem till Lisa och plugga ! sjukt vad duktiga vi är ! Nej dags att börja fixa sig och röra sig mot skolan, ciao


 
det var den ända bilden som ville funka,
världens vackraste !


RSS 2.0