LÄS DU SOM KOMENTERAR !!

okej ni som nu tror elelr nej DU som tror jag ber elin om ursäkt på inlägget jag skrev så är det helt fel för det är något jag inte gör. Jag har inget att be henne om ursäkt för !! Och vad var det du inte fatta villle du mig något ring mig för fan !! Be inte mig växa upp när du komenterar anonymt ! Så svara inte ens en komentar du ring mig istället och stå för vem du är.

Kommentarer
Postat av: bella

Du säger att alla andra ska ringa dej, sen sitter du själv och skriver på bloggen? Visst, jag vet att jag kanske var omogen och skrev sådär till Elin men va inte lika omogen tillbaka då? Och om du tror att jag har gjort samma sak mot Torsler som du gör nu mot Elin så kan du ringa henne och fråga!

2010-10-23 @ 10:38:07
URL: http://bellaheinonen.blogg.se/
Postat av: bella

Alltså, palla hålla på att starta bråk och skit?! Du har inte ens bett mej sluta kommentera din blogg så hur ska jag veta att du inte vill det? Nej tyvärr har inte heller några pengar, men har inget mer och säga till dej längre. Det enda jag vill säga är att jag ber om ursäkt OM DU TOG ILLA UPP för att jag trodde att det var du som skrev dom kränkande kommentarerna till Elins blogg! Men nu ska jag inte lägga mej i längre, vill bara att du ska veta att du inte kan jämnföra det som hänt mellan dej och Elin och vad som hände mellan mej och Torsler, för jag frågade henne! Det gjorde inte du och det tycker jag var dåligt, menmen ska inte lägga mej i längre. Sa bara vad jag tyckte och det skulle du säkert också ha gjort. :)

2010-10-23 @ 14:00:27
URL: http://bellaheinonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0